Avgust Pavel: Prekmurska Slovenska Slovnica. Vend Nyelvtan - Polonca Šek Mertük (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljen slovenski prevod prve znanstvene slovnice prekmurskega jezika Prekmurska slovenska slovnica Avgusta Pavla.