Mednarodna znanstvena konferenca 200-letnica rojstva Franca Miklošiča in Miklošičeva monografija - Mojca Horvat (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica prispevka poroča o mednarodni znanstveni konferenci ob počastitvi dvestoletnice Miklošičevega rojstva in o monografiji, ki je izšla ob omenjenem dogodku.