Marko Jesenšek: Poglavja iz zgodovine prekmurskega knjižnega jezika - Polonca Šek Mertük (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica prispevka je predstavila prvo znanstveno monografijo o prekmurskem knjižnem jeziku, katere avtor je Marko Jesenšek.