Grammaticalization, Lexicalization, and Frequency: Evidence from Clitics - David C. Bennett (Slavia Centralis, 2020)
Gramatikalizacija, leksikalizacija in pogostnost – dokazi na področju naslonkPrispevek obravnava problematiko naslonskega niza v slovenščini, bosanščini/hrvaščini/srbščini ter drugih slovanskih jezikih, in sicer z namenom odkrivanja osnovnega mehanizma za razvoj sprememb. Avtor obravnava gramatikalizacijo in leksikalizacijo kot povod za napredovanje. Gre za avtorjev zadnji prispevek, ki je ostal nedokončan.