Bernard Rajh: Gúčati po antùjoško. Gradivo za narečni slovar severozahodnoprleškega govora - Anja Benko (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja narečni slovar Bernarda Rajha Gúčati po antùjoško oziroma Gradivo za narečni slovar severozahodnoprleškega govora.