Marko Jesenšek (ur.): Od Megiserja do elektronske izdaje Pleteršnikovega slovarja - Anja Benko (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja znanstveno monografijo Od Megiserja do elektronske izdaje Pleteršnikovega slovarja z 22 razpravami, ki jo je uredil Marko Jesenšek.