Mihaela Koletnik, Panonsko lončarsko in kmetijsko izrazje ter druge dialektološke razprave - Terezija Zorko (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja monografijo jezikoslovke dr. Mihaele Koletnik, Panonsko lončarsko in kmetijsko izrazje ter druge dialektološke razprave, jo ocenjuje kot dragoceno obogatitev slovenske dialektološke leksikologije.