Nyomárkay István: Rövid horvát és szerb nyelvtörténet (Kurze Geschichte des Kroatischen und des Serbischen) - István Vig (Slavia Centralis, 2020)
Avtor prispevka predstavlja prvo zgodovino hrvaščine in srbščine, napisano v madžarščini; njen avtor je István Nyomárkay.