Slovenščina kot drugi in tuji jezik v izobraževanju. Ur. Simona Pulko in Melita Zemljak Jontes. - Nina Zver (Slavia Centralis, 2023)
Avtorica oceni znanstveno monografijo Slovenščina kot drugi in tuji jezik v izobraževanju (2022), ki je nastala kot rezultat 3. mednarodne znanstvene konference Slavistični znanstveni premisleki.