Silvija BOROVNIK, 2022: Ugledati se v drugem. Slovenska književnost v medkulturnem kontekstu. - Tina Kraner (Slavia Centralis, 2023)
Avtorica oceni znanstveno monografijo Ugledati se v drugem Silvije Borovnik (2022).