Inovativno učno e-okolje Slovenščina na dlani - Natalija Ulčnik (Slavia Centralis, 2022)
Avtorica predstavlja inovativno prosto dostopno učno e-okolje Slovenščina na dlani, nastalo v okviru istoimenskega projekta na Univerzi v Mariboru.