Matjaž KLEMENČIČ, Tadej ŠERUGA, 2019: Pregled zgodovine slovenske skupnosti v Elyju, Minnesota - Miha Koderman (Slavia Centralis, 2021)
Avtor predstavlja znanstveno monografijo Matjaža Klemenčiča in Tadeja Šeruge z naslovom Pregled zgodovine slovenske skupnosti v Elyju, Minnesota, ki je leta 2019 izšla v Mednarodni knjižni zbirki Zora.