Vodnikov katekizem: Kerſhanſki navuk sa Illirſke deshele, vset is Katehisma sa vſe zerkve Franzoskega Zesarstva - Jakob Müller (Slavia Centralis, 2021)
Avtor predstavlja najnovejšo znanstveno monografijo o Valentinu Vodniku.