Suzana TODOROVIĆ, 2025: SLOVENSKI ISTRSKI LINGVISTIČNI ATLAS 2: Števniki in opisni pridevniki, čas in koledar, življenje, poroka in družina, hiša in posestvo. Koper: Libris, Osrednja knjižnica Srečka Vilharja. 641 str. - Jakop, Tjaša (Slavia Centralis, 2025)
Ocena knjige