Marko Jesenšek (ur.), 2021: Deroči vrelec Antona Krempla - Ulčnik, Natalija (Slavia Centralis, 2022)
Julija 2021 je pri Univerzitetni založbi Univerze v Mariboru izšla monografija o enem najplodovitejših in najodmevnejših vzhodnoslovenskih piscev prve polovice 19. stoletja Antonu Kremplu.