Matjaž KLEMENČIČ, Tadej ŠERUGA, 2019: Pregled zgodovine slovenske skupnosti v Elyju, Minnesota: Maribor: Univerzitetna založba Univerze. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 132). 426 str. - Koderman, Miha (Slavia Centralis, 2021)
Avtor predstavlja znanstveno monografijo Matjaža Klemenčiča in Tadeja Šeruge z naslovom Pregled zgodovine slovenske skupnosti v Elyju, Minnesota, ki je leta 2019 izšla v Mednarodni knjižni zbirki Zora.