Vodnikov katekizem: Kerſhanſki navuk sa Illirſke deshele, vset is Katehisma sa vſe zerkve Franzoskega Zesarstva: Uredili Irena Orel, Martina Orožen, Marko Jesenšek. Maribor: Univerzitetna založba, 2020. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 139) - Müller, Jakob (Slavia Centralis, 2021)
Avtor predstavlja najnovejšo znanstveno monografijo o Valentinu Vodniku.