Razstava o Ivanu Cankarju Romal sem po široki cesti - Čeh Steger, Jožica; Pulko, Simona; Zemljak Jontes, Melita (Slavia Centralis, 2020)
Avtorice prispevka predstavljajo razstavo o Ivanu Cankarju Romal sem po široki cesti, otvoritev katere je bila 28. 5. 2019 v avli Filozofske fakultete Maribor. Izvedena je bila v okviru stoletnice Cankarjeve smrti.