Alojzija Zupan Sosič: Teorija pripovedi: Maribor: Litera. 2017. (Knjižna zbirka Znanstvena literatura). 451 str. - Vollmaier Lubej, Janja (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica v prispevku predstavlja monografijo Alojzije Zupan Sosič, naslovljeno Teorija pripovedi (2017).