V LABYRINTU MOŽNOSTÍ PRÓZY KARLA ČAPKA. Agnieszka Janiec-Nyitrai, 2016: V Labyrintu možností. Dvanáct literárněvědných studií o próze Karla Čapka: Budapest: Opera Slavica Budapestinensia, Elte BTK, Szláv Filológiai Tanszék. 200 s. - Schacherl, Martin (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena monografija Agnieszke Janiec-Nyitrai V Labyrintu možností prózy Karla Čapka (2016).