Život i stvaralaštvo Drage Gervaisa u hrvatsko-slovenskom kontekstu: Čudo djevice Ivane – Zgodba o Vodiški Johanci - Jurdana, Vjekoslava (Slavia Centralis, 2020)
Življenje in ustvarjalnost Draga Gervaisa v hrvaško-slovenskem kontekstu: Čudež device Ivane – Zgodba o Vodiški Johanci