JERICA SNOJ: METAFORA V LEKSIKALNEM SISTEMU: Ljubljana: Založba ZRC, ZRC SAZU, 2010. (Zbirka Linguistica et philologica, 24). 213 str. - Voršič, Ines (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja znanstveno monografijo Jerice Snoj, Metafora v leksikalnem sistemu, ki je izšla leta 2010.