Bernard Rajh: Gúčati po antùjoško. Gradivo za narečni slovar severozahodnoprleškega govora: Maribor: Filozofska fakulteta, Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti (Zora 73), 2010. 293 str. - Benko, Anja (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja narečni slovar Bernarda Rajha Gúčati po antùjoško oziroma Gradivo za narečni slovar severozahodnoprleškega govora.