VIG ISTVÁN: HORVÁT NYELVTAN: Budapest: ELTE, BTK Szláv Filológiai Tanszék, 2008. (Opera Slavica Budapestinensia, Linguae Slavicae). 356 o. - Pátrovics, Péter (Slavia Centralis, 2020)
Avtor v prispevku predstavlja in ocenjuje delo Istvána Viga Horvát Nyelvtan (Hrvaška slovnica).