Каталин Кроо: Интертекстуальная поэтика романа И. С. Тургенева «Рудин». Чтения по русской и европейской литературе: Санкт-Петербург, 2008. 247 с. - Тоичкина, Александра (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica ocenjuje monografijo Katalin Kroo, ki predstavlja pomembno in poglobljeno študijo medbesedilnega polja romana Ivana Sergejeviča Turgenjeva Rudin.