O IZIDU POSTHUMNE PESNIŠKE ZBIRKE ERICHA PRUNČA - Čeh Steger Jožica (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica prispevka predstavlja posthumno izdajo zbirke Tihožitja in Besi (2019) slavista in jezikoslovca Ericha Prunča.