Stojan Bračič, Mateja Petrovčič (Hg.): Partikeln überall. Deutsch – Slowenisch – Chinesich - Jesenšek, Vida (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena monografija Partikeln überall. Deutsch – Slowenisch – Chinesich, ki je izšla kot 13. zvezek v zbirki Slovenske germanistične študije.