Slovenistika 10. Zbornik predavanj. Ur. Mária Bajzek Lukácsné - Ulčnik, Natalija (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljen zbornik predavanj s prispevki z mednarodne konference, ki se je odvijala 26. oktobra 2016. Uredila ga je Marija Bajzek Lukač.