Alenka Jensterle Doležal: Ključi od labirinta: o slovenski poeziji - Vollmaier Lubej Janja (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena monografija Alenke Jensterle Doležal, naslovljena Ključi od labirinta: o slovenski poeziji (2017).