PROTESTANTIZEM VČERAJ, DANES IN JUTRI. Ur. Franc Kuzmič, Polonca Šek Mertük - Šek Mertük Polonca (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljen zbornik Protestantizem včeraj, danes in jutri, ki je rezultat dvodnevnega mednarodnega simpozija, odvijajočega se 16. in 17. oktobra 2014 v Radencih.