SLOVENSKI FILM V SLIKI, GLASBI IN BESEDI. Ur. Marko Jesenšek - Šek Mertük Polonca (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja znanstveno monografijo Slovenski film v sliki, glasbi in besedi, ki je nastala ob 110-letnici začetka slovenskega filma.