SANJE: IZBRANO DELO LERMONTOVA. Ur. Kristina Kočan in Natalia Kaloh Vid - Kaloh Vid Natalia (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena dvojezična monografija Sanje: Izbrano delo Lermontova, ki sta jo uredili Kristina Kočan in Natalia Kaloh Vid (2015).