ELKE HENTSCHEL, THEO HARDEN: EINFÜHRUNG IN DIE GERMANISTISCHE LINGUISTIK - Jesenšek, Vida (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja Uvod v germanistično jezikoslovje (2014), ki ga sestavlja 16 poglavij o izbranih področjih raziskovanja (germanskih) jezikov.