Gerhard Neweklowsky: Der Gailtaler slowenische Dialekt Feistritz an der Gail/Bistrica na Zilji und Hohenthurn/Straja vas - H. Lundberg Grant (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena knjiga Gerharda Neweklowskyja o dialektu, izpričanem v Bistrici na Zilji.