Vojko Gorjanc: Slovensko tolmačeslovje. Prevodoslovje in uporabno jezikoslovje - Pignar Tomanič Andreja (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena monografija zbranih prispevkov raziskovalnega dela, ki jo je uredil Vojko Gorjanc.