Frederik Kortlandt: Selected Writings on Slavic and General Linguistics - Sukač, Roman (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena knjiga Frederika Kortlandta, ki vsebuje nekatere njegove prispevke o slovanskem in splošnem jezikoslovju.