SILVIJA BOROVNIK: KNJIŽEVNE ŠTUDIJE. O vlogi ženske v slovenski književnosti, o sodobni prozi in o slovenski književnosti v Avstriji - Vollmaier Lubej Janja (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja znanstveno monografijo Silvije Borovnik, ki zaobsega temeljit vpogled v tri glavna tematska področja: književnost, ki so jo pisale oziroma jo pišejo ženske, sodobno slovensko književnost z izbranimi avtorji in slovensko književnost v Avstriji.