Accent Matters. Papers on Balto-Slavic Accentology - K. Bogatyrev Konstantin (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljen zvezek, ki vsebuje raznoliko zbirko člankov, predstavljenih na delavnici o slovanski akcentologiji, ki je del stalnih mednarodnih prizadevanj za utrditev raziskav na področju baltoslovanske prozodije in sorodnih področjih. Članke je mogoče ohlapno razvrstiti v skupine v naslednje široke kategorije: indoevropski in (zgodnji) baltoslovanski vokalni sistem in prozodija; baltska akcentologija; slovanska akcentologija; Neindoevropski naglasni sistemi in tipologija.