Róbert Kiss Szemán: "…Garázda emberek az Etymologusok". Irodalmi tanulmányok - Janiec-Nyitrai Agnieszka (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica je v prispevku predstavila in ocenila knjigo Róberta Kissa Szemána, madžarskega literata, esejista ter prevajalca češke in slovaške književnosti v madžarski jezik.