Janusz Bańczerowski: A világ nyelvi képe. A világkép mint a valóság metaképe a nyelvben és a nyelvhasználatban - Pátrovics, Péter (Slavia Centralis, 2020)
The author discusses the Hungarian book by Janusz Bańczerowski, A világ nyelvi képe: A világkép mint a valóság metakepe a nyelvben és a nyelvhasználatban.