Mirko Križman: Jezikovne strukture v pesniškem opusu avstrijske pesnice Christine Lavant - Jesenšek, Vida (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica je predstavila in ocenila monografijo Mirka Križmana z naslovom Jezikovne strukture v pesniškem opusu avstrijske pesnice Christine Lavant.