Življenje in delo Jožefa Borovnjaka - Benko, Anja (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja znanstveno monografijo z naslovom Življenje in delo Jožefa Borovnjaka, ki je nastala na podlagi simpozija ob 150-letnici Borovnjakovega prihoda za župnika na Cankovo. Monografijo je uredil Marko Jesenšek.