Martina POTISK, 2022: Medkulturnost in sodobni slovenski roman. - Švajncer, Marija (Slavia Centralis, 2023)
Avtorica oceni znanstveno monografijo Martine Potisk Medkulturnost in sodobni slovenski roman (2022).