Narečno besedje slovenskega jezika. V spomin na akademikinjo Zinko Zorko. Ur. Marko Jesenšek. - Ulčnik, Natalija (Slavia Centralis, 2023)
Avtorica oceni znanstveno monografijo Narečno besedje slovenskega jezika (2022), posvečeno akademikinji Zinki Zorko.