Katalin Kroó, 2020: Korunk hőse. Korunk irodalomszemiotikája? Karakterpoétika és olvasásszemiotika Lermontov regényébe - Cs. Jónás Erzsébet (Slavia Centralis, 2021)
Avtorica prispevka predstavlja najnovejše delo Katalin Kroó: Korunk hőse. Korunk irodalomszemiotikája? Karakterpoétika és olvasásszemiotika Lermontov regényébe (2020).