Ob 85-letnici Pavla Apovnika: Cui honorem, honorem – Čast, komur čast - Karničar, Ludvik (Slavia Centralis, 2020)
Avtor prispevka čestita Pavlu Apovniku, slovenskemu pravniku, publicistu in leksikografu, za 85. rojstni dan, in ga predstavi v krajšem življenjepisu.