V življenju ni naključij, s pravim ključem se odpirajo novi prostori: v poklon profesorici dr. Fedori Ferlugi - Petronio (1946−2018) - Premk Bogataj, Eva (Slavia Centralis, 2020)
Prispevek je posvečen pokojni profesorici dr. Fedori Ferlugi - Petronio (1946−2018).