SIMONA PULKO IN MELITA ZEMLJAK JONTES: SLOVENSKO ALI KNJIŽNO – KAKO JE PRAV? Maribor: Aristej, Slavistično društvo Maribor, 2015. 152 str. - Valh Lopert, Alenka (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja znanstveno monografijo Simone Pulko in Melite Zemljak Jontes, ki prinaša sodobne ugotovitve s področja jezikoslovja na osi med knjižnim in neknjižnim pri jezikovni rabi mladostnikov.