Slovar členkov kot živa vez med besedilom in slovarjem - Žele, Andreja (Slavia Centralis, 2020)
Teoretično-praktična predstavitev členka kot dinamične funkcijske besede in stavčnega modifkatorja združuje in komentira sodobne jezikoslovne predpostavke o členku in praktični oz. slovarski prikaz rabe členkov v slovenskih besedilih.