Besedotvorni tematski blok na petnajstem mednarodnem slavističnem kongresu v Minsku (2013) - Voršič, Ines; Stramljič Breznik, Irena (Slavia Centralis, 2020)
Avtorici prispevka poročata o 15. mednarodnem slavističnem kongresu, ki je potekal od 20. do 27. avgusta 2013 v Minsku.